top of page

OM OS

Af og til har man brug for en ekstra hånd

I Danmark har vi besluttet, vi hjælper hinanden, hvis der er brug for det. For de fleste af os kender det jo - man kan få brug for en ekstra hånd, i korte eller længere perioder.

Men hænder sidder ikke i systemer. De sidder på mennesker. Og jo stærkere menneskerne kan give en hånd, des bedre og hurtigere kommer man videre i livet.

 

Ja, man kunne sige, at det handler om at være professionelt social, når man arbejder med det professionelle og det sociale.

Derfor findes vi. Vi hedder PROSO, for det er vores løfte, når vi arbejder med det sociale område, med beskæftigelsesområdet og med alt det, der ligger på tværs. I PROSO WORK forener vi alle kompetencerne til gavn for organisationerne derude.
 

Siden 2012 har vi været til at stole på, når offentlige og private samarbejdspartnere har brug for mennesker, der professionelt og socialt giver en hånd til dem, der har brug for os. 

Velkommen til PROSO. Vi glæder os til at gi' en hånd med.

LEDELSEN

Vi er startet i 2012 af Thomas Hansen, som stadig arbejder på tværs af hele organisationen som faglig ekspert, rådgiver og ude i marken. Nedenfor kan du møde nogle af os i PROSO, som sørger for forbindelsen mellem dig og den hjælp, der er brug for. Allervigtigst har vi jo 40 dygtige medarbejdere, du kan glæde dig til at møde på opgaverne.

Uopfordret ansøgning

Vi leder altid efter dygtige folk. Udfyld den korte formular her, hvis du er nysgerrig på, om vi kunne være noget for hinanden.

Vi behandler selvfølgelig din besked fortroligt.

Tak for din besked!

bottom of page